Той коментира някои от новите назначения в системата. Антон Златанов ще

...
Той коментира някои от новите назначения в системата. Антон Златанов ще
Коментари Харесай

Министър Стоянов: Безпринципни уволнения няма да има frognews.bg

Той разяснява някои от новите назначения в системата.

 

Антон Златанов ще остане шеф на " Гранична полиция ", разкри той. На въпроса за какво Златанов се води краткотрайно назначен, министърът отговори, че това е практиката в Министерство на вътрешните работи - управителните чиновници минават подобен стадий, с цел да може управлението да се убеди, че са подобаващи.

 

Министърът на вътрешните работи разяснява и бюджетът за Министерство на вътрешните работи. Той подсети, че всичко зависи сега от Асен Василев и през днешния ден занапред стартира да се преглежда бюджетът на страната.

 

Ръководството на Министерство на вътрешните работи застава зад протестиращите синдикати, сподели още министърът.

 

Стоянов изрази вяра, че огромна част от настояванията на Министерство на вътрешните работи ще бъдат задоволени, освен тези в частта за увеличение на заплащането.

 

Относно сигурността на придвижването, министърът съобщи, че се работи доста интензивно по тематиката. Усилено се работи за обезпечаване на нови коли, камери, дрегери. " За мен това е приоритет. Трябва доста да се вдигне броят на досъдебните производства на водачи, управлявали МПС-та след приложимост на алкохол ".

 

Калин Стоянов категорично съобщи, че до края на годината България ще бъде призната в Шенген.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР